Algemene Voorwaarden voor langevloeikopen.nl

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van langevloeikopen.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Dubble Digital. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Wie wij zijn

Onze website is: https://langevloeikopen.nl.

Ook handelend onder de naam: LangeVloeiKopen

Eigendom van bedrijf: DubbleDigital

KvK nr: 64194140

BTW id: NL002241351B34

Contactgegevens: Klik hier voor onze contactgegevens en om contact met ons op te nemen.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Dubble Digital is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Dubble Digital.

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen worden altijd discreet en met Track & Trace, via PostNL, verzonden. Wij versturen uw bestelling binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling. In geval van een online transactie via iDeal of MrCash/BanContact is dit direct. Een bankoverschrijving kan er twee tot vijf werkdagen over doen, voordat deze door onze betaalprovider is verwerkt. Nadat de betaling verwerkt is zullen wij de bestelling versturen en u het Track & Trace nummer verstrekken. Hierdoor is het eenvoudig om de bestelling zelf te volgen en weet u of u thuis moet blijven voor ontvangst.

Pakketten die door de brievenbus passen zullen als brievenbuspakje worden verzonden.

Verzendkosten

De volgende kosten worden in rekening gebracht voor verzending (inclusief btw.):

  • PostNL Pakket: €5,45 (inclusief kosten voor verpakking, inpakken en versturen)
  • Gratis verzending: Bij bestellingen boven de 50 euro versturen wij uw bestelling zonder bijkomende kosten voor verzending.

Aan de hand van de inhoud van uw winkelwagen worden de verzendkosten automatisch aangepast.

Retourbeleid

Indien een aangekocht product niet bevalt dan kan dit binnen veertien dagen na aankoop geretourneerd worden. Neem hiervoor te allen tijde contact op met de klantenservice voor een spoedige afhandeling. Enkel onaangebroken producten in originele verpakking kunnen geretourneerd worden. Verbruiksartikelen zoals lange vloei en tip waarbij niet direct te controleren is of deze gebruikt zijn, kunnen helaas niet teruggenomen worden. Heeft u het product gebruikt, maar bent u niet tevreden? Laat het ons weten, zodat we onderling tot een oplossing kunnen komen.

Wij streven ernaar om alle retouren binnen 5 werkdagen na ontvangst af te handelen. Uiteraard ontvangt u updates om op de hoogte te blijven van uw retour gestuurde bestelling.

Eventuele kosten voor het retour sturen van de bestelling zijn voor rekening van de ontvangende partij.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Dubble Digital te mogen claimen of te veronderstellen.

Dubble Digital streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Dubble Digital aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van langevloeikopen.nl op deze pagina.

adminAlgemene Voorwaarden